banner

Avrupa Karate Şampiyonası’na İAÜ damga vurdu




Avrupa Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 18-22 Temmuz tarihleri arasında Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen  ve 35 Ülkeden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı “Avrupa Üniversiteler Karate Şampiyonası” gerçekleşti.

iau_karate35 Üniversitenin kıyasıya yarıştığı Şampiyonada,  İstanbul Aydın Üniversitesi Bayan ve Erkek Kata Takımları Avrupa Üçüncüsü olurken, 55 Kg Bayan Ferdi Kumite dalında sporcumuz Feyza Can  Avrupa Üçüncülüğünü Ülkemize ve üniversitesine kazandırdı. Genç Sporcular, Şampiyonada elde ettikleri başarılı sonuçlar ile hem izleyenlerin ve tüm spor camiasının takdirini kazandı.  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.