banner

İstanbul Minikler Ligi futbol turnuvası başladı




İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) tarafından organize edilen İstanbul Minikler Ligi futbol turnuvası, sekiz takımın katılımıyla başladı.

Sağlıklı nesiller için sporla iç içe büyüyen gençler yetiştirmeyi amaçlayan İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı’nın (İELEV) gençlerin spor sevgisini desteklemek, sporun ve centilmen rekabetin keyfini yaşatmak amacıyla düzenlediği futbol turnuvası İstanbul Minikler Ligi başladı.

Bu yıl birincisi düzenlenen ve final karşılaşmasının oynanacağı 20 Nisan’a kadar her Pazar günü Göktürk Spor Tesisleri’nde devam edecek olan İstanbul Minikler Ligi’ne 8 takımdan, yaşları 10-13 arasında değişen toplam 128 sporcu katılıyor.

İstanbul Minikler Ligi’ne katılan takımlar; İELEV Eğitim Kurumları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle organize edilen, 26-27-28 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenecek İELEV CUP Uluslararası Futbol Turnuvası’nda Almanya ve İsviçre’den gelecek misafir takımlarla da karşılaşacaklar.

İstanbul Minikler Ligi’ne katılan takımlar şöyle sıralanıyor:

İELEV 125. Yıl Ortaokulu, İELEV Özel Ortaokulu, Bağcılar Eğitim Spor Kulübü, CKFA, Fenerbahçe Futbol Okulu, Performans Futbol Akademisi, Süryani Kadim Vakfı, Turgut Özal Ortaokulu.

İstanbul Minikler Ligi müsabaka programı ve puan durumu http://www.ielev.k12.tr/ adresinden takip edilebiliyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.