banner

Sınav’ın Kartallarına 15 Ödül




SINAVMUN22'de Sınav Koleji Merkez Koleji öğrencileri 5 Best Delegate, 7 Outstanding ve 3 Honourable Mention’dan oluşan toplam 15 ödül aldılar.

sinav_mun_2022‘En İyilerin En İyisi’ni saptamak için yapılan Golden Eagle Session oturumunda Sınav Koleji Merkez Koleji öğrencisi Elif Duru Akgül "Golden Eagle" ödülünün sahibi oldu.

SINAVMUN2022’den ödüllerle gelen Sınav Kartalları, Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer’den sertifikalarını alarak, akademik anlamda gelişimlerini kendisiyle paylaştılar. Golden Eagle bir kez daha Sınav Koleji Merkez Şube'de yerini aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.