banner

Adnan Menderes Üniversitesi Bayan Futsalda Türkiye Şampiyonu




Adnan Menderes Üniversitesi Bayan Futsalda Türkiye Şampiyonu oldu.

bayan futsal takımıÜniversiteler Arası Futsal Ligi’nde gruplarında ilk ikiye girerek Ege Bölgesi şampiyonu olarak Türkiye Finallerine hem erkeklerde, hem bayanlarda katılma başarısı gösteren tek üniversite olan Üniversitemiz, 24-28 Nisan 2012 tarihlerinde Nevşehir’de gerçekleşen Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarında, Bayan Futsalda Türkiye Şampiyonu, Erkek Futsalda Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Erkeklerde 12, kızlarda 6 takımın mücadele verdiği Şampiyonada, Futsal Unilig Türkiye Şampiyonu olan Bayan Futsal Takımımız, Play-Off Müsabakaları final maçında, Atatürk Üniversitesi Bayan Futsal takımını penaltı atışları sonunda 6-5 yenerken, Erkek Futsal Takımımız oyuncusu İsmail Tütüncü, en centilmen sporcu seçildi.

Takımlarımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.