banner

Galatasaray Kulübü’nden öğrencilere müjde!




Galatasaray Kulübü, kombine satışlarında öğrencilere yüzde 30 indirim yapacağını duyurdu.

Galatasaray Kulübü’nden öğrencilere müjde!Galatasaray Kulübü, 2012-2013 sezonu futbol kombinelerinde yüzde 30 öğrenci indirimi uygulanacağını duyurdu.

Kulübün internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, indirimin Güney 4 tribününden sınırlı sayıda koltuğa uygulanacağı ve yüzde 30 öğrenci indirimli koltukların internet üzerinden satılmayacağı belirtildi.

Satışların, 20 Haziran Çarşamba günü 09.00-17.00 saatleri arasında Türk Telekom Arena Güney Destek Masası'ndan yapılacağı kaydedilerek, “GS Bonus kart indirimi ve taksit avantajı öğrenci kombinelerinde de geçerli olacaktır. Kombine alımında resimli öğrenci kimliği ibraz etmek mecburidir. Sadece öğrenci kimlik sahiplerine kombine satışı yapılacağından, kimlik sahibinin, öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisi ile beraber bizzat kendisinin satış ofisine gelmesini önemle rica ederiz. Öğrenci kombinelerinin satışı sadece kredi kartı ile yapılacak olup nakit ödeme kabul edilmeyecektir” denildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.