banner

"Fenerbahçe'de oynarken bile Galatasaraylıyım dedim"




Tanju Çolak öğrencilerle bir araya geldi

Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Alex de Souza'nın çok karakterli ve özel bir oyuncu olduğunu söyledi.

Sivas Belediyesi'nce yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nin açılış törenine katılmak üzere kente gelen Çolak, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kültür Merkezi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Çolak, bir soru üzerine, ''Fanatik bir Galatasaraylı değilim, iyi bir Galatasaraylıyım. Kötü gününde yanında olmak isteyen bir Galatasaraylıyım'' ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'de oynarken bile Galatasaraylıyım dedim"

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde ilk zamanlar kötü günler geçirdiğini belirten Çolak, ''Fenerbahçe'de oynarken bazı arkadaşlarıma 'Galatasaraylıyım' dedim. Ama çıktım ilk maçımda 2 gol atarak görevimi yaptım. Çünkü o formayı terletip hakkını vermek zorundaydım. O bilinçle sahaya çıkmıştım'' diye konuştu.

Fenerbahçe'den ayrılan Alex de Souza'nın efsane olup olmadığı yönündeki soruyu cevaplandıran Çolak, ''Alex'le samimi değildim ama onun yaptıklarını çok iyi biliyorum'' dedi.

Alex'in yılın futbolcusu seçildiği bir programda ödülünü, Van depreminde boynu kırılan bir kadına hediye etmesinin kendisini çok etkilediğini anlatan Tanju Çolak, ''Orada o kadar güzel konuştu, o kadar güzel mesajlar verdi ki herkes etkilendi. Bu kadar duyarlı insan olabilir'' diye konuştu.

Tanju'dan Alex'e övgü

Çolak, Alex için ''Hem sahanın içinde hem sahanın dışında adam gibi adam. Çok karakterli ve özel bir oyuncu'' ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, söyleşi sonrasında Çolak ile hatıra fotoğrafı çektirdi. CÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi Hasan İnan, Çolak'a plaket verdi.

Söyleşiyi CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da izledi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.