banner

Hedef Avrupa şampiyonluğu




Üniversiteler Süper Lig'de şampiyon olan Fatih Üniversitesi Erkek Takımı, hedefini Avrupa şampiyonluğu olarak belirledi.

Adana'da gerçekleştirilen Üniversiteler Süper Lig Basketbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Fatih Üniversitesi Erkek Takımı'nın sportif direktörü Coşkun Uslusoy, yeni hedeflerini Avrupa şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Bahçeşehir Üniversitesi'ni finalde 75-69 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Fatih Üniversitesinin çıtayı yükselttiğini ifade eden Uslusoy, "Takımın performansı üst düzeyde. Gelecek yıl Hollanda'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda önce finali sonra da şampiyonluğu elde etmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Takım kaptanları Caner Ercan ve Kerem Özkan ise şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydettiler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.