CHP 4+4+4 EYLEMİYLE HALKLA BULUŞACAK
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Perşembe, 22 Mart 2012 18:17 tarihinde oluşturuldu
Farklı bir eylem yapma hazırlığında olduğu öğrenilen CHP’nin, halkla buluşması bekleniyor.CHP, 4+4+4'ü protesto için yeni bir yöntem üzerinde çalışıyor. Parti grubunun Salı günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda halkla birlikte 'miting' şeklinde yapılması planlanıyor.
Eğitim sistemini sil baştan değiştiren 4+4+4 yasa tasarısının kavgalı şekilde komisyondan geçmesinin ardından, tasarının önümüzdeki hafta TBMM Genel Kurulu'na gelmesini protestoya hazırlanan CHP, parti grubunu halkla birlikte yapmak için Tandoğan Meydanı'nda toplama fikri üzerinde tartışıyor.
Parti yetkilileri, miting için izin almak gerekmediğini, bildirimin yeterli olduğu görüşünü savunurken; son kararın henüz verilmediğini belirtiyorlar. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, konuyu dün Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile değerlendirdiklerini ancak son karar hakkında bilgisinin olmadığını söyledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak