banner

Nusaybinli öğrenciler üniversite sınavına Mersin'de hazırlanacak




Mardin'in Nusaybin ilçesindeki 50 üniversiteye hazırlık öğrencisi, sınava hazırlanmaları ve eğitimlerini sürdürmeleri için Mersin'e getirildi.

lysMersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mardin Midyat Derneği (MİDER) tarafından, Nusaybin'de önceki sokağa çıkma yasakları ve devam eden olaylar nedeniyle üniversiteye hazırlanan 50 öğrenci, kente getirilerek Silifke Kapızlı Gençlik Kampı'na yerleştirildi. Öğrenciler, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın himayesinde ağırlanacak, eğitim giderleri Valilikçe karşılanacak.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, MİDER Yönetim Kurulu Başkanı Zeyni Acat ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mükerem Ekinci, kampta kalan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilere başarı dileyen Koca, öğrencilerin kaldığı yerleri inceledi, onlarla sohbet etti. Öğrenciler de kendileriyle yakından ilgilenildiğini belirterek, tüm yetkililere teşekkür etti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.