banner

Başbakan Erdoğan 'Öğretmenleri alnından öpüyorum'




Türkçe Olimpiyatları’nın önceki akşam Türk Telekom Arena'da düzenlenen kapanış programında konuşan Başnakan Erdoğan bu güzel organizasyonun mimarı öğretmenlerdir dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın onur konuğu olduğu gece, sanat, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. 52 bin kişi kapasiteli stadyumun tamamen dolduğu kapanış programında Başbakan Erdoğan'a Türkçe Olimpiyatları'nın 10. yıl özel ödülü verildi. Türkçe bayramı yaşatan öğretmenlere, Türkçe sevdalılarına ve emeği geçen herkese şükranlarını bildiren Erdoğan, en büyük takdir ve teşekkürü Türk okullarında görev yapan öğretmenlerin hak ettiğini söyledi. Onları alnından öptüğünü dile getiren Erdoğan, "Annelerini, babalarını ve sevdiklerini inandıkları dava uğruna terk eden, her türlü cefaya ve fedakarlığa katlanan öğretmenlerimizi tebrik etmemek mümkün değil." dedi.

Erdoğan, öğretmenlerin, Türkçeyle birlikte Türkçenin ay yıldızlı bayrağını adeta gönül burçlarına diktiklerini ve herkesin gönlünde taht kurduklarını kaydetti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.