MEB'den lisansüstü burs
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cuma, 13 Temmuz 2012 14:41 tarihinde oluşturuldu
Milli Eğitim Bakanlığı, 2012-2013 eğitim öğretim yılında bin 475 lisansüstü öğrenim bursu verileceğini bildirdi.
2012-2013 eğitim öğretim yılında bin 475 lisansüstü öğrenim bursu verileceği bildirilerek, yükseköğretim kurumlarına 1000, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü adına 116, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü adına 109, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü adına 21, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 26, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adına 200, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü adına 3 lisansüstü bursun tahsis edildiği kaydedildi.
Açıklamaya göre, burslara başvuru ve kontenjanlara yerleştirme işlemleri ÖSYM tarafından yapılacak. Başvurular 16-23 Temmuz 2012 tarihleri arasında alınacak.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu