Uluslararası Türkmen-Türk Üniversitesi, öğretim elemanı alacak
- Ayrıntılar
- Kategori: Üniversiteler
- Pazartesi, 22 Aralık 2014 09:35 tarihinde oluşturuldu
Uluslararası Türkmen-Türk Üniversitesi, öğretim elemanı alacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)ile Türkmenistan Hükümeti Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereği 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesi kapsamında Türkmenistan’ın Aşkabat şehrinde yer alan Uluslararası Türkmen - Türk Üniversitesi’ne İngiliz/Amerikan Edebiyatı, Bilgisayar Mühendisliği ve Tekstil Mühendisliği alanlarında öğretim üyesi alınacak.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, başvuru yapmak isteyen adayların özgeçmişlerini ve telefon numaralarını Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. "> Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekiyor. Adaylarda, doktora derecesinde ve üstünde akademik ünvana sahip olmak, en az üç yıllık akademik tecrübesi olmak şartı aranıyor. Görevlendirilecek öğretim üyelerinden 1-4 kadro derecesinde olan öğretim üyeleri için aylık 2850 Amerikan Doları; 5 ve altındaki kadro derecesinde olan öğretim üyeleri için aylık 2400 Amerikan Doları ücret ödenecek.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİLİ HABERLER
-
Tehdit altındaki akademisyenleri desteklemek için yeni AB fonlu program
-
Meslek yüksekokullarında puanlar yükseldi doluluk yüzde 100 oldu
-
YÖK Başkanı: Tıp fakültelerinde 120 bin öğrencimiz okuyor
-
44 Yıllık Tecrübesiyle Uluslararası Final Üniversitesi
-
KOSTÜ, Esnek Eğitim Modeli ile öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlıyor
-
Üniversiteliler 'fon' için yarışacak
-
YÖK: Üniversite kampüslerinde çok dilli tabelalar yaygınlaştırılmalı
-
Uluslararası Final Üniversitesi iş garantili programlarıyla öne çıkıyor
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan’dan çağrı: Yeni asırda yeni ve özgün bir Türk Pedagojisi üretmek durumundayız
-
Yükseköğretimde önceliğimiz sistemi ayakta tutmak olmalı