Fırat Üniversitesi'nde yeni rektör göreve başladı
- Ayrıntılar
- Kategori: Üniversiteler
- Pazartesi, 06 Ağustos 2012 14:42 tarihinde oluşturuldu
Fırat Üniversitesi’nde, Rektörlük Devir-Teslim töreni yapıldı. Görev süresi dolan Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, yerini yeni Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a devretti.
Devir teslim töreninde ilk konuşmayı yapan Prof. Dr. Feyzi Bingöl, rektörlük görevinin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek, yeni atanan Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a görevinde başarılar diledi.
Fırat Üniversitesi Yeni Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, kurumların kalıcı makamların geçici olduğunu belirterek, Prof. Dr. Feyzi Bingöl ve ekibine Üniversiteye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Prof. Dr. Demirdağ, “Bunun bir bayrak yarışı olduğunu bilmek lazım. Biz bugün bu görevi devralıyoruz. Hizmet yaptığımız sürece Allah sıhhat ve sağlık verirse bütün öğretim üyesi arkadaşlarımızla, İdari personelimizle, araştırma görevlisi ve tüm arkadaşlarımızla aldığımız bayrağı daha ileri bir seviyeye hizmet anlamında nasıl getiririz bu gayretin içerisinde olacağız. Temel hedefimiz hizmettir. Ayrımcılık yapmamaktır. Adalet ana ilkemiz olacaktır. Bu hizmetlerimizi yaparken bütün arkadaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu desteklerinin şimdi olduğu gibi bundan sonrada devam etmesini arzuluyoruz. Hocamıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra hem kendi bölümünde hem ailesiyle sağlıklı mutlu bir hayat geçirmesini diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, rektörlük cübbesini yeni Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a giydirdi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ HABERLER
-
Tehdit altındaki akademisyenleri desteklemek için yeni AB fonlu program
-
Meslek yüksekokullarında puanlar yükseldi doluluk yüzde 100 oldu
-
YÖK Başkanı: Tıp fakültelerinde 120 bin öğrencimiz okuyor
-
44 Yıllık Tecrübesiyle Uluslararası Final Üniversitesi
-
KOSTÜ, Esnek Eğitim Modeli ile öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlıyor
-
Üniversiteliler 'fon' için yarışacak
-
YÖK: Üniversite kampüslerinde çok dilli tabelalar yaygınlaştırılmalı
-
Uluslararası Final Üniversitesi iş garantili programlarıyla öne çıkıyor
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan’dan çağrı: Yeni asırda yeni ve özgün bir Türk Pedagojisi üretmek durumundayız
-
Yükseköğretimde önceliğimiz sistemi ayakta tutmak olmalı