Bahçeşehir Üniversitesi Toronto'da kampus açtı




Bahçeşehir Üniversitesi Toronto'da kampus açtı

Bahçeşehir Üniversitesi, yurtdışındaki kampuslarına bir yenisini daha ekledi. Geçen Kasım ayında faaliyete geçen Bahçeşehir Üniversitesi Toronto Kampusu'nun resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışını Türkiye'nin Toronto Başkonsolosu Ali Rıza Güney'in yaptığı Bahçeşehir Üniversitesi Toronto Kampusu'nda 18 öğrenci öğrenim görüyor. Kampus Başkanı Koral Kanca, belediyeye sundukları projenin onaylanmasının ardından, uluslararası öğrenci kabul eden bir eğitim kurumu haline geleceklerini söyledi. Toronto Kampusu'nda, üniversitenin Türkiye'deki bölümlerinde İngilizce hazırlık okuyan öğrenciler için İngilizce dil kursu veriliyor. Açılışa öğrenci ve okul yöneticilerinin yanı sıra, Toronto'daki Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.