banner

ALES Başvuru Kılavuzu 2013




11 Mart’ta başlayan 2013 ALES İlkbahar Dönemi başvuruları bugün sona eriyor. 12 Mayıs 2013 tarihinde saat 9.30’da başlayacak ALES İlkbahar Dönemi sınavı başvuruları için son gün bugün.

ALES Başvuru Kılavuzu için Tıklayın

2013 ALES başvuruları için son gün. ALES başvurusu için ALES başvuru formunun doldurulması ve sınav merkezlerinden birine gidilip başvuru ücreti ile başvuru yapılması gerekiyor. Posta yoluyla başvuru alınmıyor. Adayların şifreleriyle ÖSYM’nin aday işlemleri üzerinden de başvuru yapabilmesi mümkün. Başvuru detayları için Tıklayın

Sınava, bir lisans programından mezun olabilecek durumda bulunanlar, lisans programını bitirenler ile denklik belgesi almış olmak kaydıyla yurt dışında lisans eğitimi görmüş olanlar başvurabilecek. ALES'e yabancı uyruklular da girebilecek.

12 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak olan ALES sınavı için adaylara sınava giriş belgeleri gönderilmeyecek. ALES sınava giriş belgeleri sınav tarihinden 10 gün önce ÖSYM'nin sitesinde yayımlanacak ALES Sınava Giriş Belgesi için Tıklayın

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.