banner

2015 Üniversite Olimpiyat filminde bir Türk üniversitesi




İstanbul Üniversitesi, 2015 Unıversiad (2015 Kore Üniversite Olimpiyatları) için çekilen Gwangju 2015 tanıtım filminde yer aldı.

İstanbul Üniversitesi, Universiade Gwangju 2015 (2015 Kore Üniversite Olimpiyatları) Organizasyon komitesi tarafından dünya çapında 6 üniversite arasına girmeyi başararak Gwangju 2015 tanıtım filminde yer aldı. Tanıtım filmini, Güney Kore’nin ünlü yönetmenlerinden In Won Huh çekti.

Türkiye, İngiltere, Meksika, Almanya, Kenya ve Güney Kore’den spor, sağlık ve eğitim alanlarında ülkelerinin en iyi üniversitelerinin seçildiği tanıtım filmi, 2015 Unıversiad oyunlarına kadar uluslararası birçok platformda gösterilecek. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.