banner

Vefa Bardakçı / İzmir Milli Eğitim Müdürü




vefa_bardakci1967 yılında Konya´da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini burada yaptı. Selçuk Üniversitesi Niğde Eğitim Yüksek Okulunu bitirdikten sonra Malatya ilinde öğretmenliğe başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği Bölümünde okurken aynı zamanda İzmir´in çeşitli okullarında öğretmenlik yaptı. Ağrı iline İlköğretim Müfettişi olarak atandı. 3 yıla yakın burada görev yaptıktan sonra Çanakkale iline İlköğretim Müfettişi olarak atandı. 1 yıla yakın İzmir ilinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Çanakkale iline İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Yaklaşık 4,5 yıl bu görevi yaptıktan sonra İzmir İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.