banner

Hediye Kartı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?




Farklı ödemelerde kullandığımız kartlar, artık hiç beklemediğimiz yerlerde bile ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkıyor.

arkadasa_hediyeDijitalliğin artarak bu kolaylığın genişletmesi pek tabi doğal. Artık cüzdanlarımızda sadece kredi kartları değil, farklı hizmetler veren firmaların sınırlı kullanımlı kartlarını da taşıyoruz. Ulaşımda, eğlencede, beslenmede dahası hediye alışverişlerinde. Hediyeyi normal alışverişten neden ayırdık diye sorarsanız, hediye kartlarından bahsetmek için. Bu tarz kartlar tek amaçla üretilmektedir, o da verilen kişinin kendisine, veren adına hediye alması için. Elbette bunlar da kullanım koşulları bakımından, kendi aralarında ayrılmaktadır. Çoğu firma, ürettiği kartları ya kendi firmalarında yahut anlaşmalı firmalarla kullanmak şartıyla satar. Bu da sınırlı bir kullanım modeli sunabilir. bodo.com hediye tarzına olduğu gibi hediye kartına da duyulmamış yenilik ve özgürlükler kazandırdı. bodo, eylemlere dayalı keyif veren deneyimleri, hediye olarak satın alabileceğiniz oldukça özgün bir online mağaza. Bu deneyimleri birilerine sunarken haliyle hediye sertifikası ya da kartı gibi bir araç gerekir.

Hediye kartı nasıl alınır?
bodo.com’dan yaptığınız alışverişlerde her iki sunum şeklinde de deneyimin gerçekleştiği noktada ödeme yerine geçecek sertifika gereklidir ve bodo tarafından siparişinizle hazırlanır. bodo hediye kartlarının diğerlerinden farklı olması ise burada, kişi için düşünülmüş seçenekler olması, yine de beğenmediği takdirde birkaç tık ile değiştirilme imkanı olmasıdır. Sonuçta çoğu mağaza, yalnızca bakiye yüklü kartları sunar, armağan olarak elinizde yalnızca bunlar olur. bodo’da ise sürprizi seçememe durumuna karşılık, çözüm odaklı ve çok daha belirleyici seçenekleriniz vardır. Hediyede sertifika gibi yöntemlere başvuran insanlar, genelde kısıtlı zamana sahip olduklarından ya da kişi için verimli bir armağan olmasını istedikleri için yaparlar. bodo deneyim platformunda ise alışılmışın dışında bir tabloyla karşılaştığınızdan daha da önemlisi bu tabloda her zevke hitap eden sürprizlerin bulunmasından, kolayca tercih yapıp hızlıca sipariş oluşturursunuz. Daha da güzeli, elinize ne zaman ulaşacağını kendiniz belirleyebilirsiniz. Çevrenizdeki herkese, bodo’nun büyüleyici etkisini yayabilirsiniz.

Hediye kartı ile neler alınır?
bodo, evrensel bir içerik oluşturmak adına pek çok firma ile işbirliği sağladığından; size sunulan hediye kartı ile burada bulunan, dilediğiniz firmadan hizmet alabilirsiniz. Her şeyden önce kendinizi şımartmak isterseniz; ‘’Mix Masajı’’, ‘’Klasik Masaj’’, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’ bu platformda! Sosyalleşmek, öğrenmek aynı zamanda keyiflenmek isterseniz; ‘’Macaron Yapım Dersi’’, ‘’Antigravity Yoga Dersi ve Meditasyon’’, ‘’Resim Atölyesi’’. Merakınız var ise mutlaka denemeniz gereken, ‘’İki Kişi için Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. İhtiyacınız olan şey, bodo ile hayatın değerini fark etmek!

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.