banner

Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda birinci İAÜ’den




Snowboard Türkiye Şampiyonası’nda İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Öğrencisi Meriç Dumlu Türkiye Şampiyonu oldu.

Geçtiğimiz hafta Erzurum Palandöken’ de gerçekleşen Snowboard Türkiye Şampiyonası’na katılan İstanbul Aydın Üniversitesi sporcusu birincilikle döndü. Büyük Slalom Büyük Erkekler Kategorisinde yarışan İAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü Öğrencisi Meriç Dumlu Türkiye Şampiyonu oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi’ni birincilik kürsüsüne taşıyan Meriç Dumlu Büyük Slalom Erkek kategorisinde kupayı kucakladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.