banner

Türkiye'nin ilk dijital öğrenme pazaryeri açıldı




Türkiye’nin ilk ‘Dijital Pazaryeri’ LEGOnimbus 8 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştireceği çevrimiçi lansman konferansında tüm eğitimciler ve eğitime gönül vermiş katılımcılarla biraraya gelecek.

legonimbus_lansman8 Ocak’ta düzenleyecekleri online etkinlikte, e-öğrenmenin geleceğini konuşurken öğrenme odaklı pazaryeri LEGOnimbus’un da resmi lansmanını yapacaklarını duyuran Kayhan Karlı, "Sürdürülebilir, dinamik ve yenilikçi e-öğrenme çözümleri sunan LEGOnimbus, ulusal ve uluslararası ölçekteki ortaklarıyla hem bireylere, hem de eğitim kurumu ve şirketlere hizmetveriyor” dedi. Kayhan Karlı, “LEGOnimbus’la Yeniden Tasarla” temasıyla düzenlenecek etkinliğin ayrıntılarını ise şöyle aktardı: “Eğitim alanında Türkiye’den ve dünyadan uzman isimleri biraraya getiriyoruz. Öğrenmenin yeniden tasarlaması çerçevesinde ufuk açıcı, ilham verici konuşmaların yer alacağı online konferansta, dijital öğrenme uygulamalarının sergileneceği stantlar da yeralacak. Etkinlik günü 12:00-15.00 saatleri arasında sanal fuaye alanında gezmek ve stant sahipleriyle görüşmek de mümkün olacak.”

Etkinliğin uluslararası konuşmacıları arasında, “Dünyanın Enİyi 100 Eğitimcisi” listesinde yer alan Flip Genius Academy Kurucusu ve  CEO’su Greg Green dikkat çekiyor. Konuşmacılardan 7 Speaking Bölge Direktörü, Eğitimci Joshua Heywood etkinliğe Fransa’dan bağlanırken, Moomin Language School - Playvation Eğitim Uzmanı Saga Arola da Finlandiya’dan katılacak. Yerli kodlama eğitimi platformu Kodris’in Kurucusu Koray  Uzel’in yanı sıra, LEGOnimbus’un Kurucusu Kayhan Karlı, Direktörü Gamze Önem ve Akademik Koordinatörü Işıl Tapan da etkinliğinkonuşmacıları arasında yer alacak. Saat 10:00’da başlayacak ve 16:30’da ODTÜ BÖTE Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım’ın yapacağı kapanış konuşması ile sona erecek ücretsiz etkinliğe katılmak için, LEGOnimbus’un sitesinden kayıt olmak yeterli oluyor.

https://legonimbus.dealroomevents.com/login

8 Ocak 2022 Cumartesi
10:00-10:40 Kayhan Karlı – LEGOnimbus Türkiye
Yeniden Tasarla

10:40-11:20 Gamze Önem Işıl Tapkan – LEGOnimbus /LEGOnimbus Academy Türkiye
Özü Bol Öğrenme Tasarımı

10:40-11:20 Saga Arola – Moomin Language School Finlandiya
Redesigning Early Language Learning

11:30-12:10 Joshua Haywood – 7 Speaking Fransa
Revolutionising Language Learning with 7 Speaking

11:30-12:10 Koray Uzel – KODRIS Türkiye
21.Yüzyılın Esparantosu ‘Coding’

12:10 -15:00 Stand Gezme

15:00- 15:40 Greg Green – Flip Genius Academy Dünyanın En Başarılı 100 Eğitimcisinden –Amerika
Redesign For Innovation

15:50-16:30 Prof. Dr. Soner Yıldırım – Öğretim Üyesi ODTÜ BÖTE
E-öğrenme Hakkında Öğrenemediklerimiz

Bilgi
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.