banner

13 öğretmen gözaltında




KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmada, İstanbul'da dün gözaltına alınan 15 kişiden 13'ünün öğretmen, 2'sinin TRT çalışanı olduğu öğrenildi.

kpss_gozaltiAnkara Cumhuriyet Başsavcılığınca 2010 yılında yapılan KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul'da gözaltına alınan 15 kişiden 13'ünün öğretmen, 2'sinin TRT çalışanı olduğu öğrenildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul'da dün gözaltına alınan 15 kişi Ankara'ya gönderildi. Şüphelilerden 13'ünün Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan öğretmen, birinin TRT İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde kameraman ve birinin de aynı kurumda teknik eleman olarak çalıştığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 2010 yılında yapılan KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, soruları organize şekilde ele geçirerek, sınavda tam veya tama yakın puan aldıkları ileri sürülen 21 şüpheli, dün Ankara ve İstanbul'da yakalanmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.