banner

Pazarcı teyze yarışmaya damga vurdu




Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının son bölümüne Ümmiye Gürbüz isimli yarışmacı damgasını vurdu.

Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasının bu haftaki konuğu 50 yaşındaki Ümmiye Gürbüz oldu.

Balıkesir Bandırma'dan yarışmaya katılan Ümmiye teyze pazarcılık yapıyor. Kocasından ayrılmış Ümmiye teyzenin azmi yarışmanın sunucusu Kenan Işık'a duygusal anlar yaşattı. Hedefi 60 bin TL kazanmak olarak açıklayan Ümmiye Gürbüz yarışmadan 8. soruda çekildi. Pazarcılık yapan Ümmiye Gürbüz, hiç bir joker hakkını kullanmadan 8'inci soruya kadar geldi. Ancak 8. soruda yarışmadan çekildi ve 30 bin TL ile ayrıldı. Lise mezunu Ümmiye hanım kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini söyledi. Ümmüye Hanım, bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyveleri pazarda satıyor. Yarışmaya ailesi ile birlikte geldi. Gürbüz kazandığı para ile bahçesini büyütmeyi planladığını açıkladı.

Ümmiye Teyzeden sonra çıkan üniversite mezunu yarışmacı ise ilk sorularda elendi. Buzağı hangi hayvanın yavrusudur? sorusuna 'Manda' cevabı vererek elendi. Ümmiye teyzeden sonra gelen yarışmacı bilginin yaşı ve mesleği olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.