Bakan Avcı’dan gazetecilere çiğ börek jesti
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Çarşamba, 20 Mart 2013 15:21 tarihinde oluşturuldu
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Meclis'te, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olması dolayısıyla gazetecilere şehrin ünlü çiğ böreğinden ikram etti.
Kendisi de Eskişehir Milletvekili olan Avcı, beraberinde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir ile TBMM'de, gazetecilerin görev yaptığı büroların bulunduğu koridora geldi.
Avcı ve beraberindeki milletvekilleri, getirdikleri Eskişehir'in ünlü çiğ böreklerini basın mensuplarına dağıttı.
Bir gazetecinin, ''Yemek konusunda mı hazırlama konusunda mı ustasınız?'' sorusunu Avcı, ''Hepsini beceririz evelallah'' diye yanıtladı. Avcı, nasıl tutulacağını gösterdiği böreği alarak, gazetecilere ikram etti.
Avcı, Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreninin, 23 Mart'ta Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Avcı, herkesi bu açılışa davet etti.
Bu süreçte emeği geçen Eskişehir milletvekillerine ve Vali Koçdemir'e teşekkür eden Avcı, Eskişehir'de 1 yıl boyunca etkinliklerin süreceğini vurguladı.
Avcı, 23 Mart'ta Konya-Eskişehir Hızlı Tren seferlerinin açılışının da yapılacağını bildirdi.
Bakan Avcı, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezmek, çiğ börek yemek için herkesi Eskişehir'e davet ederek, hızlı trenlerin oldukça konforlu olduğunu söyledi.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu