Öğretmenlere alan sınavı seneye kaldı




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer öğretmenlere alan sınavının bu seneki atamalara yetişmeyeceğini ancak seneye uygulamaya konacağını belirtti.

ömer dinçer alan sınavıÖğretmen alımlarında alan sınavı yapabilmek için hazırlık yapmaları gerektiğini dile getiren Dinçer, ''ÖSYM, o hazırlığı yapıyor. Bu seneye yetişmeyecek, belki gelecek sene Ağustos ayındaki atamada ancak yapabileceğimiz bir uygulama olacak. Belki de daha sonraki yıla. Çünkü onun için ciddi bir soru havuzuna ihtiyaç duyuyorlar. Onun için hazırlık yapıyorlar'' şeklinde konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.