banner

Bayrampaşa’nın kazakları kimsesiz çocukları ısıtacak




Bayrampaşa Tekstilci Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BATİAD) 9 Şubat Dünya Kazak Giyme günü sebebiyle kimsesiz çocuklara dağıtılmak üzere, Türkiye’nin 81 iline 10 bin kazak gönderdi.

İHKİB, İTHİB, İTO, Bayrampaşa Belediyesi, Meriç İplik, Sibel Tekstil, Şireci İplik, Uğurlu İplik, Kartopu İplik, Titanic Business Hotel sponsorluğu ile Bayrampaşa Tekstilci Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATİAD), kimsesiz çocuklara dağıtılmak üzere, Türkiye’nin 81 iline 10 bin kazak gönderdi.

BATİAD, 9 Şubat Dünya Kazak Giyme Günü münasebetiyle Türkiye genelinde 10 bin kimsesiz çocuğa kazak hediye etti.

Düzenlenen törenle kolilenmiş toplam 10 bin kazak Türkiye’nin 81 iline gönderildi. Törene Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, BATİAD Başkanı Aydın Erten ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Geçen yıl dünyanın en büyük kazağını üreterek Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardıklarını belirten BATİAD Başkanı Aydın Erten, “Bu yıl da 10 bin kazak üretip, ülkemizin 81 ilinde yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtıyoruz. Amacımız soğuk kış gününde çocukların yüreğini ısıtmak” dedi.

Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen de paylaşmanın ve dayanışmanın Türk toplumunu değerli kılan unsurların başında geldiğini söyledi. Bayrampaşa Belediyesi’nin tüm çalışmalarında paylaşma ruhunun yer aldığını vurgulayan Gözen, “Kimsesiz çocukları unutmayan BATİAD’ı ve Bayrampaşa Belediyesi’ni kutluyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hasan Gözen, Başkan Aydıner ve Aydın Erten, kazakların ilk kolisini birlikte kamyona yükledi.

DESTEK VEREN FİRMALARIN ÜRÜNLERİ DEFİLEDE SERGİLENDİ

Bayrampaşalı tekstilcilerin ürettiği 10 bin  adet çocuk kazağını çocuk esirgeme kurumunun 81 ildeki şubelerinde bulunan çocuklara ulaştıran BATİAD; sosyal sorumluluk projesine destek veren firmaların ürünlerinin sergilendiği bir defile düzenledi.

Bayrampaşa Titanic Businness Otel’de gerçekleştirilen defile, Banu Noyan‘ın koreografisiyle, Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu’nun sunumlarıyla gerçekleşti.Defilede Çağla Şikel, Şenay Akay, Ece Gürsel, Irmak Atuk, Hasan Yalnızoğlu, Serkan Tan Ormancı ‘nın yanı sıra iki best model Sena Akay ve Caner Tanrıverdi’nin de aralarında bulunduğu 20 manken ve sunucu Murat Başoğlu’nun oğlu Can Bermek Başoğlu ve Banu Noyan’ın kızı Banu Miray Işık minik mankenler olarak podyuma çıktı. Defilenin sürpriz ismi sahnelerin genç ve sevilen sanatçısı Banu Zorlu oldu. Zorlu, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Defileyi izleyenler arasında ünlü organizatör Erkan Özerman ve eski mankenlerden Emine Ün de yer aldı.

Defilede ürünleri sergilenen firmalar ise Erten Tekstil, Agül Tekstil, Çulteks Collection, Lcr, Afm, Tarz Cool, Courageous, Wienella Sistina, New Surprise, Yenidoğan Tekstil, Elti Collection, Mys Tekstil, Tricotex Collection, Podyum Park, Sertuğ Triko oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.