banner

İlköğretim öğrencilerinden Van için kitap kampanyası




Terakki İlköğretim Okulu 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği kampanya ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Van’lı öğrencilere ulaştırılmak üzere 665 adet kitap toplandı. Kitaplar, Van’daki kardeşlerine Çocuk Bayramı armağanı olarak gönderildi.

Terakki Okulları öğrencileriÇocuk Hakları programı çerçevesinde, kurulmuş olan Haklar Sahnesi Kulübü ise 23 Nisan dolayısıyla çocuğun katılım hakkını tüm öğrenciler arasında yaygınlaştırmak amacıyla etkinlikler düzenledi. 16-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler arasında çocukların katılım hakkı konusunda farkındalıklarını artırıcı nitelikte yaratıcı drama afiş, şiir yazma, söz yazma ve beste yapma çalışmaları yer alıyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.