banner

Klasik otomobil tutkunları Okyanus Koleji’nde buluşuyor




Okyanus Koleji klasik araba meraklıları için 50 farklı klasik otomobilin sergileneceği bir etkinlik düzenliyor.

klasik otomobilEğitim, Sosyal Sorumluluk, Öğrenci-Aile ilişkileri, Çevre ve Yardımlaşma gibi sayısız konuda her gün farklı projeler ve etkinlikler gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, Bu defa klasik araba tutkunlarının buluşacağı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Okyanus Koleji ve İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Klasik Otomobil Sergisi’nde, 1956 model Chavrolet İmpala, 1977 model Lincoln Mark S ve 1971 model Mercedes W 108 280 S ’inde aralarında bulunduğu 50 klasik araba görücüye çıkacak.

Okyanus Koleji tarafından modifiye edilen 1960 Model Wolksvagen marka otomobil de serginin ziyaretçilerine nostaljik bir Pazar günü yaşatacak.

1960-70’ler dönemine ait müziklerin eşliğinde, aynı yıllara ait kıyafet ve eşyaların da sergileneceği etkinlikte, Okyanus Kolejinin klasik araba meraklılarına bir de sürprizi var; 1960 model Wolksvagen marka otomobil, okul tarafından modifiye edilerek Klasik Otomobil Sergisi için hazırlandı.

20 Mayıs 2012 Pazar günü saat 11.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında çocuklara yönelik ödüllü klasik araba bilgi yarışması, yüz boyama gibi pek çok eğlenceli aktivite de gerçekleştirilecek.

Tarih: 20 Mayıs 2012 Pazar

Saat: 11.00-17.00

Yer: Okyanus Koleji Bahçeşehir Kampüsü Talatpaşa cad. Pazartürk Karşısı  Esenkent İstanbul

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.