banner

ALS sonuçları açıklandı




Türk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama Okulunda Öğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016-ALS) sonuçları açıklandı.

 

osym_logo_yeniTürk Silahlı Kuvvetleri Askeri Liseler ile Bando Astsubay Hazırlama OkulundaÖğrenim Görecek Öğrencileri Seçme Sınavı (2016-ALS) sonuçları açıklandı.
ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, 3 Nisan 2016'da uygulanan 2016-ALS'nin değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.
Adaylar, sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.