banner

KPSS branş sıralamaları yayımlandı




KPSS'ye lisans düzeyinde katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne yansıtıldı.

 

kpssÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2016 KPSS'ye lisans düzeyinde giren adaylar, branş bazında sıralamalarını ÖSYM'nin "http://ais.osym.gov.tr" internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek.
Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturuldu. Böylece adaylar, kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasındaki başarı durumlarını değerlendirebilecek.
Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımayacak ve değerlendirmelerde ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.