banner

ÖSYM uzman yardımcısı alacak




ÖSYM, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı’nda çalıştırılmak üzere toplam 36 uzman yardımcısı alınacağını duyurdu.

ÖSYM, kendi bünyesinde çalıştırılmak üzere toplam 36 uzman yardımcısı alınacağını duyurdu. Uzman kadrosu için yapılacak sınav, yazılı giriş sınavı ve sözlü olmak üzere iki aşamadan oluşuyor. Yazılı sınav tarihi 29 Aralık 2012’de Ankara’da yapılacak.

ÖSYM’den yapılan uzman kadro açıklaması şöyle;

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında (ÖSYM) çalıştırılmak üzere toplam 36 (otuzaltı) Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcısı alınacaktır.

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Yazılı sınav 29/12/2012 Cumartesi günü Ankara’da yapılacaktır. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; ÖSYM Başkanlığının (www.osym.gov.tr) internet sayfasında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir. Adaylar için ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecektir.

Detaylı bilgi almak için tıklayın

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.