İÜ Bahar Şenliği devam ediyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Üniversiteler
- Çarşamba, 09 May 2012 16:27 tarihinde oluşturuldu
İÜ Öğrenci Kültür Merkezi ve öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen ülkemizin tek ücretsiz bahar şenliği olan İÜ Bahar Şenliği 2012, 8 Mayıs 2012 Salı günü etkinliklerle başladı. İÜ Avcılar Yerleşkesi’nde organize edilen şenliğin ilk gününde öğrenciler, Athena konseri ile eğlendi, sınav öncesi stres attı.
İÜ Bahar Şenliği 2012 ilk günü tiyatro oyunu, dans gösterileri, müzik dinletileri, bisiklet yarışı etkinlikleri gerçekleştirildi, resim-heykel sergisi açıldı. Öğrenciler, akşam saatlerinde DJ Erkan Şen eşliğinde eğlendi.
Açılış kutlaması için yapılan havai fişek gösterisinin ardından, saat 21’de Athena sahne aldı. Hareketli şarkıları ve renkli sahne şovuyla muhteşem bir konser veren Athena’yı yaklaşık 45.000 kişi dinledi. İÜ Menza’nın arka alandaki parkı dolduran öğrenciler, saat 23.00’a kadar müziğin tadını çıkardı.
Her yıl olduğu İÜ Bahar Şenliği 2012 yine dop dolu. İÜ Bahar Şenliği 2012 kapsamında, 9 Mayıs’ta Ogün Sanlısoy ve Mustafa Ceceli; 10 Mayıs’ta Kolpa ve Atiye; 11 Mayıs’ta Akçay Karaazmak ve Kubat; 12 Mayıs’ta Kırmızı, Aydilge ve Duman sahne alacak.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİLİ HABERLER
-
Tehdit altındaki akademisyenleri desteklemek için yeni AB fonlu program
-
Meslek yüksekokullarında puanlar yükseldi doluluk yüzde 100 oldu
-
YÖK Başkanı: Tıp fakültelerinde 120 bin öğrencimiz okuyor
-
44 Yıllık Tecrübesiyle Uluslararası Final Üniversitesi
-
KOSTÜ, Esnek Eğitim Modeli ile öğrencileri geleceğin dünyasına hazırlıyor
-
Üniversiteliler 'fon' için yarışacak
-
YÖK: Üniversite kampüslerinde çok dilli tabelalar yaygınlaştırılmalı
-
Uluslararası Final Üniversitesi iş garantili programlarıyla öne çıkıyor
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan’dan çağrı: Yeni asırda yeni ve özgün bir Türk Pedagojisi üretmek durumundayız
-
Yükseköğretimde önceliğimiz sistemi ayakta tutmak olmalı