banner

UP İngilizce Kampları Malta’dan sonra şimdi Türkiye’de




Uluslararası eğitim sektöründe 2010 yılından bu yana MaltaVista markamız ile dokunduğumuz binlerce öğrencinin memnuniyet ve başarılarından güç alarak, 2022 yılında İngilizce kampları üzerine hizmetlerimizi UP markası altında birleştirdik.

ingilizce_kampiUP Türkiye Kampımız, 2022 yazında Uludağ’da kampçılarımıza özel tesisimiz bünyesinde, farklı ülkelerden gelen öğrencilerin de katılımı ile gerçekleşecektir. UP Malta Kampımız ise her yıl olduğu gibi onlarca ülkeden yüzlerce öğrencinin katılımı ile Malta’da gerçekleşecektir. Malta İstatistik Ofisi’nin açıkladığı istatistiklere göre Malta’daki tüm İngilizce kamplarına her yıl yaklaşık 40.000 öğrenci katılmaktadır.
Kamp programında öğrencilerimiz seviye belirleme sınavı sonuçlarına göre kendi dil seviyelerine uygun sınıflarda ana dili İngilizce olan öğretmenlerimiz ile haftada 20 ders dil eğitimi almanın yanı sıra, 9-13 ve 14-17 şeklinde 2 farklı yaş grubuna yönelik aktivite ve atölye gruplarına dahil olmaktadırlar. Böylece derslerde öğrenilen teorik bilgi günlük hayatta pratiğe dökülebilmekte, eğer varsa İngilizceye karşı önyargı veya özgüvensizlik ortadan kaldırılmaktadır.
Türkiye başta olmak üzere Almanya, Rusya, Azerbaycan, Gürcistan veya Polonya gibi birçok farklı ülkeden öğrencilerin olduğu ve İngilizce ortak dilinin tüm kampa hakim olduğu çok uluslu kamp ortamında uzun yıllar sürecek arkadaşlıklar kurulmakta ve tüm bu süreç öğrenme ve gelişim dönemindeki öğrencilerimize dil gelişiminin yanında farklı kazanımlar da sağlamaktadır. 

ingilizce_kampiUP İŞ ORTAĞIM PROGRAMI
UP bünyesindeki hizmetlerimizin Türkiye’deki hedef kitlemiz olan 9-17 yaş aralığındaki öğrencilere ve öğrenci velilerine ulaştırılması noktasında, eğitim sektöründeki diğer kurumları iş ortağım programımıza davet ediyoruz.
İş ortağım programındaki paydaşlarımızın öğrencileri kamplarımıza çeşitli avantajlar ile dahil olabilmektedir. Ayrıca paydaşlarımız ile yaptığımız protokol dahilinde kazanç ortaklığı modelimiz mevcuttur.
UP İş Ortağım Programı ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için bize 0312 911 5171 numaralı telefonumuzdan ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
www.ingilizcekampi.com
 

ingilizce_kampiNEDEN UP İNGİLİZCE KAMPLARI?
Up İngilizce Kampları, farklı ülkelerden öğrencilerin katıldığı dil gelişimi odaklı organizasyonlardır. Kampların temelinde yer alan ingilizce eğitimi, geleneksel eğitim metodolojileriyle sosyal yaşama entegre olması, dinamik ve etkileşim temelli olması açılarından pozitif yönde farklılaşmaktadır. Aynı zamanda bu süreci deneyimleyen öğrencilerde özgüven başta olmak üzere farklı kazanımlarda gözlemlenmektedir.

Up İngilizce Kampları, öğrencilerin ihtiyaç duyacakları her türlü ayrıntıyı kapsayacak şekilde tasarlanmıştır. Her şey dahil konsept ile öğrencilerin kendi yaş gruplarına uygun sosyal çevre, aktivite, iletişim dili ve ders materyalleri ile en yüksek verimi elde etmeleri hedeflenmektedir. 
* Uluslararası öğrenci katılımı, akredite eğitim programı
* Tecrübeli ve profesyonel yönetim ekibi
* Nativespeaker öğretmenler ve yüksek enerjili liderler
* Güvenli, denetimli ve öğrenmeyi destekleyici bir deneyim
* Öğrencilerin motive olmasını sağlayan dinamik bir yaklaşım
* Müzik, drama ve iletişim etkinlikleri yoluyla öğrenme
* Yaşa uygun ve ilgi çekici süreç tasarımları
* Pandemi şartlarına uygun, izole bir kamp ortamı


PROGRAM HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

Eğitim

Haftada 20 ders (Hafta içi her gün, günde 4 ders, nativespeaker öğretmenler)

Konaklama

LuxurySegment Hotel (Sadece kampımıza özel tesis, 2/3 kişilik odalarda konaklama)

Beslenme

3 ana öğün ve ara öğünler (Günlük besin ihtiyacına uygun alternatifli menüler)

Aktiviteler

Tüm program süresince öğrenmeyi destekleyici aktiviteler

Sağlık

7/24 sağlık personeli, sağlık sigortası ve özel sağlık kuruluşu anlaşması

Güvenlik

7/24 güvenlik personeli ve tecrübeli organizasyon ekibi

 

Örnek Günlük Program

07:30

Uyanış, duş, sabah sporu

08:30

Kahvaltı

09:30

Sabah dersleri veya aktivite

13:00

Öğle yemeği

14:00

Dinlenme ve sosyal etkileşim

15:00

Öğleden sonra dersleri veya aktivite

18:30

Akşam yemeği

19:30

Dinlenme ve sosyal etkileşim

20:00

Akşam aktivitesi

21:30

Uyku saati

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.