banner

Endless Abroad'tan Eğitim ve Kültür Turları




Endless Abroad tematik yaz kampları ve kültürel turlarıyla öğrenci ve velileri yurt dışında eğitim almanın bilinmeyen yönlerini keşfe çıkarıyor!

endless_abroadEndless Abroad olarak, 25’den fazla ülkede 750’den fazla global partner ve 27 ofisimizin yanı sıra sağladığımız teknolojik altyapılarla yurt dışı eğitim sektöründe fark yaratmaya devam ediyoruz. Hizmetlerimiz içerisinde lise, lisans, yüksek lisans, sertifika programları, dil okulu programlarının yanı sıra aynı zamanda 7-21 yaş grubu öğrencilerine yönelik tematik yaz kampları ve kültürel turlar da yer alıyor, bu programlar hem yurt dışında eğitim almak isteyen, hem de kültürel mekanları profesyonel rehberler eşliğinde gezmek isteyen öğrenci ve velilerimize hitap ediyor.

ENDLESS ABROAD TEMATİK YAZ KAMPLARI
Endless Abroad olarak, yurt dışı eğitim konusunda yukarıda da bahsettiğimiz üzere 360° hizmet vermekteyiz. Özellikle henüz mezun olmamış lise ve üniversite öğrencilerinin talepleri doğrultusunda başta Birleşik Krallık, Kanada, Malta, Dubai ve İrlanda olmak üzere 11 farklı ülkede tematik yaz kampları sunuyoruz. Tematik yaz kamplarımız 7-21 yaş aralığında oldukça geniş bir hedef kitleye hitap etmektedir. Programlar sırasında öğrenciler kendi yaş gruplarıyla birlikte eğitim almakta, velilerimiz ise çocuklarına eşlik edebilmektedir.
Yurt dışında yaz okulu programlarına başvuracak olan öğrenciler, tercihlerine ya da farklı ihtiyaçlarına göre “Bilim Kampları” “Yoğun Dil Eğitimi Kampları” “Spor Kampları” “Sanat ve Müzik Kampları” gibi ilgi alanlarına göre seçim yapabiliyor.
Bu programlara başvurmak isteyen öğrenciler, kış dönemi akademik tatil zamanları ve yaz dönemi için Ağustos ayının son haftasına kadar programlarımıza katılım gösterebiliyor. Tematik yaz kamplarımız her bütçeye hitap ediyor örnek verecek olursak Birleşik Krallık’ta haftalık 650 Pound’dan başlayan fiyatlarla dünyaca ünlü okullara kayıt yaptırabiliyorsunuz.
Eğitim programına kayıt olan öğrenciler dil eğitimi, konaklama, kayıt ve vize süreci, sağlık sigortası, sim kart, şehir gezileri ve 7/24 danışmanlıktan yararlanabiliyor. Endless Abroad’un sunduğu bu hizmetten ülkemizde bulunan eğitim kurumları, kurumsal olarak da faydalanabiliyor.
Kurucumuz Gökmen Özdemir tematik kamplarla ilgili görüşlerini şöyle anlattı: “Ailelerin ve öğrencilerin en fazla merak ettiği konulardan birisi kampların süresi ve verimliliği oluyor. Uzman ekibimizin oluşturduğu tematik kamplarda öğrenciler gün boyunca eğitim alıyor ve program dahilinde eşsiz bir deneyim yaşayabiliyor. Yurt dışı deneyimini en yüksek noktada hissetmeleri için eğitim kısmında en iyi olanakları sağlarken birçok yeni kültürle de tanışmasını sağlıyoruz. Ortalama olarak 2 hafta süren bir kampın 8-10 haftalık bir yurt dışı eğitim karşılığının olduğunu söylemek yanlış olmaz.”
Kamplarımıza katılan öğrencilerimiz eğitimleri boyunca, kurumun dünyaca ünlü kampüslerinde konaklama imkanından da faydalanabiliyor.

ENDLESS ABROAD EĞİTİM VE KÜLTÜR TURLARI
Endless Abroad aynı zamanda eğitim ve kültür odaklı turlar da düzenlemektedir. Yurt dışına gönderdiğimiz veya aday olan değerli öğrencilerimiz, aile fertleri ve partnerlik yaptığımız kurumlarla eşsiz bir rota çiziyoruz. Dünyaca ünlü lise, üniversite, dil okullarını gezerken şehrin de turistik bölgelerine uğruyor ve unutulmaz anlar yaşatıyoruz. Öğrenci, veli ve eğitim profesyonelleri için oluşturulan bu programlara bireysel veya kurumsal olarak katılabilirsiniz.
Ülkemizdeki eğitim kurumlarının da, öğrenci, veli ve eğitmen kadrosuna Endless Abroad güvencesiyle yıl boyunca sunabileceği yurt dışı eğitim ve kültür turlarımız gün geçtikçe daha fazla rağbet görüyor.
Yurt dışı eğitim ve kültür turlarımız profesyonel ekiplerce hazırlanıyor, rehberler her an yanınızda oluyor. Planlamamızda her zaman ziyaret edilen ülkelerin dünyaca ünlü eğitim kurumlarını ziyaret etmek, kültür alanları gezmek, merak uyandıran alanlara uğramak ve tüm bu süreç içerisinde doğal güzellikleri keşfetmek bulunmaktadır. Yurt dışı eğitim ve kültür turlarımızda her şey dahil şekilde paketlerimizi oluşturuyor, kurumsal olarak ülkemizdeki okullarla da anlaşmalar sağlayabiliyoruz.
Kurucumuz bu sene hayata geçirdiğimiz turlar hakkında : “Kurumsal partnerlik kurduğumuz okullar Endless Abroad güvencesi ile öğrencilerine, eğitmen ve velilere yurt dışındaki dünyaca ünlü eğitim kurumlarına gitmelerine, sanat alanlarını keşfetmelerine ve kısa süreli birçok destinasyonu ziyaret etmelerine olanak sağlıyor. Her an yanlarında olduğumuz tur misafirlerimize eşsiz bir yurt dışı anısı biriktirmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Endless Abroad ayrıcalığıyla organize edilen Tematik Yaz Kampları ve Yurt Dışı Eğitim ve Kültür Turları ile eşsiz bir deneyim sizi bekliyor. Her iki program için de daha detaylı bilgi almak için Endless Abroad’un uzman danIşman kadrosu ve kurumsal işbirliği departmanıyla websitemiz endlessabroad.com.tr üzerinden ya da 444 3 660 telefon numarasından arayarak iletişime geçebilirsiniz.


ENDLESS ABROAD’UN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE PLANLADIĞI TURLAR
● Londra: Miracle of Christmas
● Paris & Disneyland: Karne Hediyesi
● Bolonya & Floransa: Leggende Italiano: Lamborgini & Ferrari
● Miami, Orlando & San Francisco
● Roma: Sanat Ziyafeti
● Londra: Akademik Dünyaya Merhaba
● Küba: Bir Tıp Mucizesi
● Tokyo: Teknolojinin Doğuşu

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.