banner

6. YILIN EĞİTİMDE BAŞARI ÖDÜLLERİ’NE BAŞVURULAR BAŞLIYOR




İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ve eğitim dünyasının beğenisini kazanan Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri, 2019 yılında ALTINCI kez düzenleniyor.

odul_web_2019artı eğitim dergisi ve egitimtercihi.com web sitesi okuyucularının oylarıyla verilecek olan 6. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri bu yıl 13 kategoride dağıtılacak.

Eğitim dünyasında gerçekleştirilen çalışmaların, sektör liderlerinin, sektöre hizmet sunan ve gelişmesine katkı sağlayan proje, kişi ve kurumların ödüllendirildiği Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ne başvurular 31 Mayıs 2019’da başlıyor.

Eğitim dünyasını temsil eden sivil toplum kurumlarının da desteğiyle düzenlenecek olan Eğitimde Başarı Ödülleri 15 Ekim 2019’da düzenlenecek Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Gecesi’nde sahiplerini bulacak.

5. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’nin kategorilerinde oylamaya katılmak isteyenler proje ve adaylık başvurularını 24 Haziran 2018 tarihine kadar yapmaları gerekiyor.

Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’nde buluşalım…

ÖDÜL TAKVİMİ

Başvurular: 31 Mayıs – 24 Haziran 2018
Oylama: 1 Temmuz – 1 Ekim 2019

Ödül Töreni: 15 Ekim 2018

KATEGORİLER

* Yılın Eğitim Girişimcisi

* Yılın Eğitim Profesyoneli

* Yılın Milli Eğitim Müdürü

* Yılın Öğretmeni

* Yılın Üniversitesi

* Yılın Rektörü

* Yılın Okul Mimarisi

* Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi

* Yılın Sosyal Medya Ödülü

* Yılın Eğitim Çözümleri Şirketi

* Yılın Eğitimci Akademisyeni

* Yılın Sivil Toplum Kurumu

* Yılın Eğitim Dostu Şirketi

 

Bilgi ve Katılım Hakkında:

Cem Kaçmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.