banner

ÖSYM bayramımızı zehir etme!




Eylül ayında yapılması planlanan üniversite kayıtlarının bayramdan bir gün sonraya alınmasına binlerce aday sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

LYS' de birinci olan Fatih Aslan'ın twitter üzerinden başlattığı #ÖSYMbayramımızehiretme hashtag kampanyası bir anda Türkiye ve dünya TT listesine girdi.

ÖSYM 'nin her yıl Eylül ayında yapılan üniversite kayıtlarının bu yıl Ağustos ayında yapılacağını açıklaması öğrenci ve veliler arasında büyük tepkiye sebep oldu. Üniversite kayıt takvimi 12-16 Ağustos tarihleri arasını kapsıyor ve söz konusu tarihler tam da Ramazan bayramının (8-10 Ağustos) ertesine geliyor...

ÖSYM Başkanı Ali Demir tarafından açıklanan takvime öğrenciler ve veliler isyan ederken kurum, mail ve telefon yağmuruna tutuldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.