Mezun olduğu okulu unutmadı




Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, kendisinin de okuduğu Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 260 öğrenciye kışlık giysi yardımında bulundu.

İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, bir zamanlar eğitim gördüğü ve mezun olduğu Aydın Tanrıverdi İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere giysi yardımında bulundu.

Aydın Tanrıverdi İlkokulu’nda eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan 260 öğrenciye bot, mont, bere, atkı ve eldiven hediye eden Baran Korkmaz’ın annesi Rahime Korkmaz ve kız kardeşi Songül Korkmaz, okula gelerek Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Gökhan Altun ve Harun Yenice ile birlikte çocukların giyeceklerini dağıttı.

Öğrencilerin giyeceklerini eliyle giydiren iş adamı Korkmaz’ın annesi Rahime Korkmaz, çocuklarla bir süre sohbet etti.

Aydın Tanrıverdi İlkokulu Müdürü İlbay Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Öğrencileri giydirmek için Karslı iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile temasa geçtim. Sağ olsun bizi kırmadılar. 260 öğrencimize bot, mont, kırtasiye yardımı yaptılar. Bu yardımların devam edeceğini söylediler” dedi.

Daha sonra sınıflar tek tek gezilerek öğrencilerin adlarına hazırlanmış ve ambalaja konulmuş giyecek malzemeleri verildi pharmaciepourhomme.fr. Mont, bot, atkı ve bereden oluşan hediye paketlerini alan öğrencilerin sevinçleri dikkatlerden kaçmadı. Bazı öğrenciler mont ve botlarını giyerken birbirlerine yardımcı oldular.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.