Bakan Dinçer karnesi zayıf olan öğrencileri uyardı




Van'ın Gevaş ilçesinde karne dağıtım törenine katılan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''Zayıf aldınız diye üzülmeyin, o notları telafi etmenin imkanı her zaman vardır'' dedi.

Bakan Dinçer karnesi zayıf olan öğrencileri uyardıVan'ın Erciş ilçesindeki temaslarının ardından karayoluyla Gevaş ilçesine geçen Milli Eğitim Bakanı Dinçer, GAMA Holding tarafından yaptırılan 13 derslikli Akdamar Lisesi'nin açılış törenine katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, karnesinde kırık not bulunan öğrencilerin üzülmemelerini isteyen Dinçer, ''Zayıf aldınız diye üzülmeyin, o notları telafi etmenin imkanı her zaman vardır. Önemli olan sizlersiniz. Başarılı olan öğrencilerimiz de rehavete kapılmasınlar, başarılarını devam ettirmek için gayret göstersinler' dedi.

Törende velilere de seslenen Bakan Dinçer, ''Karnedeki notlar çocuklarımızın değil aslında siz velilerindir. Bu notlardan dolayı onları üzmemelisiniz. Unutmayınız ki onlar sizin çocuklarınızdır'' diye konuştu.

Konuşmasının ardından öğrencilerin karnelerini dağıtan Dinçer, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Törene Vali Münir Karaloğlu, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, GAMA Holding Onursal Başkanı Erol Üçer de katıldı.

Bakan Dinçer, programının ardından Ferit Melen Havaalanı'na geçerek, özel uçakla Ankara'ya gitti.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.