Öğretmenlere yüzde 50 yarıyıl tatili indirimi
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cuma, 08 Şubat 2013 09:51 tarihinde oluşturuldu
Yarıyıl tatilinin bitmesine sayılı günler kala TCDD öğretmenler ile eş ve çocuklarına yüzde 50 indirimli seyahat imkanı sağlıyor
Öğretmenler ile eş ve çocukları yarıyıl tatili dönüşünde trenlerde yüzde 50 indirimli seyahat edecek.
TCDD'den alınan bilgiye göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önerisi üzerine yarıyıl tatili dönüşünde, öğretmenler ile eş ve çocuklarına tren biletlerinde yüzde 50 indirim uygulanmasına yönelik kampanya başlattı.
Kampanya kapsamında, sömestr tatili dönüşü ,öğretmenler ile eş ve çocukları bugünden başlayarak 11 Şubat'a kadar, YHT, Anahat ve Bölgesel trenlerde yüzde 50 indirimli seyahat edecek. Kampanya biletleri söz konusu tarihler arasında ''Kampanya'' tarifesi üzerinden tek yön olarak düzenlenecek. Tam bilet taşıma ücreti üzerinden yüzde 50 indirimli olarak satılacak biletlerde, hiçbir şekilde iade ve değişiklik işlemi uygulanmayacak. Kampanya ücretleri, en az taşıma ücretinin altında olamayacak.
Kampanya biletlerinin satışı, tüm TCDD gişeleri, internet, çağrı merkezi, yetkili PTT ve acentelerden yapılacak.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak
-
Eğitimin farklı ‘SES’leri Antalya’da buluştu