banner

İstanbul Fatih'te imam hatip isyanı




İstanbul Fatih'te, Gazi İlköğretim Okulu'nun imam hatipe dönüştürülmesine karşı çıkan öğrenci ve veliler okul önünde toplandı. "Susmadık, kararlıyız, okulumuzu vermiyoruz" yazılı pankart açan grup, "Gazi bizimdir, bizim kalacak", "Susma ses çıkar, okuluna sahip çık" sloganları attı.

Grup adına açıklamayı okuyan Okul Aile Birliği Başkanı Sündüz Keklik, "Buradan bütün yetkililere sesleniyoruz; Gazi İlköğretim Okulu'nu imam hatip yapma fikrinden vazgeçin. Bizler okulumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz ısrar ve kararlılığımızı her koşulda gösteriyoruz. Çıkacak her türlü karara karşı da asla susmayacağız ve şimdiye kadar olduğu gibi tepkimizi, kararlılığımızı her yerde göstermeye devam edeceğiz. Buradaki sese kulak verin, bizler haklı bir mücadele sürdürüyoruz. Hayatımızın ve düzenimizin 3-5 kişinin masa başında aldığı kararlarla bozulmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

 

 

  

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.