Başbakan Erdoğan, Afrikaya gidiyor
- Ayrıntılar
- Kategori: Gündem
- Cumartesi, 01 Haziran 2013 12:08 tarihinde oluşturuldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3 Haziran Pazartesi Afrika ülkeleriyle ikili ilişkilerin geliştirilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında, çok sayıda iş adamıyla Fas, Cezayir ve Tunus'a gidecek.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çok sayıda iş adamıyla Fas, Cezayir ve Tunus'a resmi ziyarette bulunacak.
Erdoğan'ın, 3-6 Haziran'da gerçekleştireceği ziyaretler, Fas'tan başlayacak. Erdoğan'ın, bu ülkenin liderleriyle bir araya gelmesi ve Türkiye-Fas İş Forumu'na katılması bekleniyor.
MÜSİAD'ın organizasyonuyla oluşturulan ticaret heyetinin de eşlik edeceği ziyarette, Türk ve Faslı iş adamlarının iş forumunda bir araya gelerek yeni ticari işbirlikleri kurması hedefleniyor.
Türkiye-Fas ekonomik ilişkileri, 1 Ocak 2006'da yürürlüğe giren Serbest Ticaret Anlaşması ile önemli ölçüde canlanırken, 2010'da 1,02 milyar dolara ulaşan ticaret hacminin daha da artması amaçlanıyor.
Başbakan Erdoğan'ın temaslarında, siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmelerin de ele alınması öngörülüyor.
YASAL UYARI:
Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
-
Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumuna 6 ülke ve 47 şehirden 3 bin kişi katıldı
-
3 ve 4. Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumları kapılarını açmaya hazırlanıyor
-
‘Kadın eğitimcilerin liderlik ettikleri okullarda başarı oranları artış gösteriyor’
-
‘Geleceğin eğitiminde kadınlar sistemin şekillendiricileri ve dönüştürücüleri olacak’
-
‘Bakanlığın destekleyici politikalarıyla eğitimde kadın yönetici sayısı artıyor’
-
Prof. Dr. İrfan Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrıldı
-
Final 45. yılında eğitimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor
-
DAS Akademie, insan kaynakları uygulamaları ile fark yaratıyor!
-
Özel okullarımızın sesi duyulmalı, haklı taleplerimiz değerlendirilmeli!
-
YETEV ve Boğaziçi Üniversitesi Montessori Eğitiminde öğretmenlere yeni kapılar açacak