banner

SBS ertelenecek mi?




8 Haziran’da yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı’nın (SBS) Gezi Parkı olayları nedeniyle ertlenmesi gündemde.

Yaklaşık bir haftadır Türkiye’nin dört bir yanında devam eden Gezi Parkı eylemleri, bu hafta sonu yapılacak SBS’ye girecek adayları ve velileri kaygılandırıyor. Yüzlerce veli ve öğrenci sosyal medya kanalları aracılığıyla Twitter’da #SBSERTELENSIN hastag’i açarak, sınavın ertelenmesini istedi. 

Gezi Parkı eylemleri sürerken, bu hafta sonu milyonlarca öğrencinin gireceği SBS için aileler ve öğrenciler kaygı duymaya başladı. Kullanıcılar Twitter’da açtığı #SBSERTELENSIN hastag’i ile de SBS’nin ertelenmesini istedi. #SBSERTELENSIN hastag’i Türkiye gündeminde trend topic oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 


























YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.