banner

2015 e-YDS giriş belgeleri internette




YDS giriş belgeler T.C. kimlik numarası ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden edinilebilecek.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) sonbahar dönemi giriş belgeleri erişime açıldı.

ÖSYM'nin internet sitesindeki açıklamaya göre 13 Eylül'de yapılacak YDS'ye başvuran adayların, sınavlara girecekleri bina veya salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Sınav için giriş belgesi gönderilmeyecek, adaylar, sınava girecekleri yer bilgisinin bulunduğu giriş belgesini T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin "https://ais.osym.gov.tr" adresinden edinecek. Belgenin üzerinde adayın fotoğrafı, sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri bulunacak.

Adayların, yazıcıdan belgenin çıktısını alırken üzerindeki fotoğrafın görünür olmasına özen göstermesi, renkli ya da siyah-beyaz çıktıyı sınav günü yanlarında bulundurması gerekiyor. Üzerinde görünür fotoğrafın yer aldığı giriş belgesini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacak.

Adaylara, adres bilgisi teyidi ve ulaşım imkanlarının tespiti için sınava girecekleri binayı önceden görmeleri önerildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.