banner

Bilfen Yayıncılık bayileriyle yeni öğretim yılına hazır




‘’Yayıncılık Bilfen ile değişiyor, Bilfen sizlerle büyüyor’’ temasıyla yapılan 2015-2016 Bilfen Yayıncılık Bayi toplantısı Antalya Belek’te büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. Bilfen Yayıncılık’ın dijital eğitim platformu BİLPORT ve Netbil yayıncılık hakkında bilgi paylaşımında bulunulan toplantıya Türkiye genelinden 650 bayi katıldı.

bilfen_yayincilikBilfen Yayıncılık, okul öncesi dönemden üniversite hazırlığa kadar her kademe hazırladığı yayınlarını 650 bayisine tanıttı. 2015-2016 öğretim yılında dijital tabanlı materyallerle güçlendirdiği yayınlarıyla öğrencilerin işitsel, görsel ve dokunsal duyularına hitap etmeyi hedefleyen Bilfen Yayıncılık, bayilerine Antalya Belek’te 4 gün boyunca keyifli saatler geçirtti.

Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün de katıldığı Bilfen Yayıncılık Bayi toplantısı ilk gün Bilfen Yayıncılık Genel Müdürü Burcu Yağcı’nın açılış konuşması ile başladı. Türkiye genelinde Bilfen Yayıncılık bayiliği yapan 650 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Bilfen yayınlarının yanı sıra Bilfen Yayıncılığın dijital eğitim platformu olan “BİLPORT”un eğitimi verildi. Prometheus Danışmanlık Genel Müdürü Yücel Atış’ın verdiği Pazarlama Eğitimi özel semineri ilgiyle izlendi. Netbil Yayıncılığın ilk kez sahneye çıktığı ve bayilerle buluştuğu toplantıda Netbil Yayıncılık ürünleri bayilerden tam not aldı. Toplantıya katılan bayiler ve takım arkadaşları için hazırlanan özel hediyeleri ve sertifikaları, Bilfen Şirketler topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ve Bilfen Yayıncılık Genel Müdürü Burcu Yağcı birlikte verdi. Son gece havai fişek gösterisi eşliğinde yapılan ve satış şampiyonu bayinin kupasını aldığı gala yemeği, Işın Karaca’nın sahne aldığı konser ile son buldu.

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.