banner

Özyeğin'den öğrencilere başarı sırları




FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, girişimciliğin başarıya giden yolda ilk adım olduğunu söyledi.

 

Doğa Koleji Anadolu Liseleri'nin bu yıl 6'ncısını düzenlediği "t-MBA Zirvesi"ne katılan işadamı Hüsnü Özyeğin, öğrencilere kendi hikâyesinden örnekler vererek başarının sırrını anlattı. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen zirvede konuşan FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, girişimciliğin başarıya giden yolda ilk adım olduğunu söyledi. Öğrencilere başarılı olmak için girişimci olmaktan korkmamaları gerektiği tavsiyesinde bulunan Özyeğin, kendi girişimcilik hikâyesini ise şöyle anlattı: "Ben İzmirliyim, İstanbul'a 10 yaşımda kendi kararımla, ailemi geride bırakıp okumak için geldim. Yazları İzmir'e döndüğümde de dedemin yanında çalışıyordum. İkinci en önemli girişimciliği ise Amerika'ya giderek gerçekleştirdim." Daha sonra konuşan Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay da kendi başarı hikâyelerini öğrencilerle paylaştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.