banner

Sınav’dan STEM Olimpiyatlarında dünya başarısı




93 ülkeden 7 bin 695 öğrencinin katıldığı Dünya STEM Olimpiyatları Bilgisayar dalında, Elvankent Sınav Koleji 7.sınıf öğrencisi Furkan Günday Dünya İkincisi ve Manisa Sınav Koleji 6. sınıf öğrencisi Oğuzhan Mete Toköz Dünya Üçüncüsü oldu.

sinav_stemÖğrencilere bilimsel verilerin günlük hayatta nasıl kullanılabileceğini ve uygulanabileceğini öğreten STEM Eğitimi Sınav Koleji’nde profesyonel eğitimlerle devam ediyor. STEM Olimpiyatları; teknoloji, matematik ve fen bilimleri alanlarında öğrencileri destekleyerek dünyaya katkı sağlayacak kişiler yetiştirmeyi amaçlıyor. 

Sınav Koleji kurulduğu ilk günden itibaren eğitim sektöründe fark yaratan  uygulamalar ve başarılı adımlar ile kendinden söz ettiriyor. Sınav Koleji Öğrencileri STEM eğitimleri ile bilgi işlemsel düşünmeyi öğreniyor, gerçek dünya uygulamalarına problem çözme yoluyla odaklanıyor. 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.