banner

İstanbul Aydın Üniversitesi tercihlerde adayları yalnız bırakmıyor




Tercih Merkezleri ile Türkiye’nin Dört Bir Yanında

Tercih Merkezleri ile Türkiye’nin Dört Bir YanındaTürkiye genelinde önemli bir sınavı geride bırakan gençler, hayatlarının en önemli tercihi olan üniversitesi seçimini gerçekleştirecekler. 23 Temmuz ve 3 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak üniversite tercih döneminde Türkiye genelinde 23 il ve 47 ilçede kurulan Tercih Merkezleri, www.aydin.edu.tr internet adresi, ücretsiz “Call Center” ve “Online Tercih Merkezi” hizmeti ile İstanbul Aydın Üniversitesi gençleri yalnız bırakmayacak. Üniversite kapılarını aralamak üzere olan öğrencilere, edinecekleri altın bilezikleri en iyi şekilde seçmeleri konusunda destek olacak İstanbul Aydın Üniversitesi, Florya Yerleşkesi başta olmak üzere birçok noktada kurulan tercih merkezileri ile gençlerin ve ailelerinin en doğru şekilde seçim yapmaları konusunda, deneyimli ve uzman kadrosuyla bu süreçte destek olacak.

ÖSYM verilerine göre 5 yıldır üst üste üniversite aday öğrencileri tarafından vakıf üniversiteleri arasında “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Vakıf Üniversitesi” olan İstanbul Aydın Üniversitesi, tercihlerini en doğru şekilde yaparak gençlerin üniversite kapılarını aralamalarını ve eğitimini alacakları meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlayarak, tercih sıralamasında ilk beşte İstanbul Aydın Üniversitesi’ni tercih eden öğrencilere de %30 burs imkânı sağlayarak eğitimlerine katkıda bulunacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.