banner

Yeni eğitim yılı öncesi sokak satıcılarına operasyon




Adana'da sokak satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon yapıldı. 300 polisle düzenlenen helikopter destekli operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Yeni eğitim yılı öncesi sokak satıcılarına operasyonAdana'da sokak satıcılarına yönelik 300 polisle düzenlenen helikopter destekli operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Operasyonun, sokakların 'torbacı olarak tabir edilen satıcılardan arındırılması ve Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle öğrencilerin uyuşturucu madde ile tanışmasının önlenmesi amacına yönelik olduğu öğrenildi.

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.