banner

Pedagojik formasyon yerleştirme sonuçları bu hafta açıklanıyor




YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Şişman, pedagojik formasyon yerleştirmeleriyle ilgili açıklama yaptı. 40 bin mezun adaydan tercih yapanların bu hafta içinde yerleştirileceği belirtildi.

Pedagojik formasyon tercih sonuçları açıklanıyor...Pedagojik formasyon yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylara iyi haber! YÖK Yürütme Üyesi Şişman, dün gece sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, ÖSYM’nin 40 bin mezun adaydan tercih yapanları bu hafta içinde yerleştireceğini, 2013-2014 bahar döneminde son sınıf ya da mezun durumunda olanlarla ilgili de bu hafta sonu bir açıklama yapılacağını belirtti. 

Pedagojik formasyon yerleştirme tercihleri 28 Mayıs-3 Haziran 2014 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınmıştı. Adaylar merakla formasyon yerleştirme tercih sonuçlarının açıklanmasını bekliyor.

 Şişman Twitter'dan şu açıklamayı yaptı;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.