banner

KÜLTÜR KOLEJİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI TURU




Kültür Kolejinde günler öncesinden başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okul içi etkinlikler, sergiler, araç turu ve konserler ile tamamlandı. 10 Kasım’a kadar devam edecek Atatürk Haftası etkinliklerinde okul içi farklı çalışmalar ve etkinlikler düzenlenecek.

kultur_29_ekim_2021Türkiye’nin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Kültür Koleji ve Kültür2000 Kolejinin yöneticileri, öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Cumhuriyet Bayramı özelinde araç turu düzenledi. Düzenlenen resmi tören ardından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla arabalarıyla Ataköy sokaklarını gezdi.
Kültür Koleji tarafından düzenlenen etkinlik, okul önünde başladı.Tura katılan yaklaşık 90 araç, Ataköy turunu yine okulun önünde tamamladı.
Kültür Koleji, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, 29 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle anacak.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.