banner

Doğru Cevap’ta bayrak değişimi




Doğru Cevap Eğitim Kurumları CEO’su olarak görev yapan Eğitimci – Sosyolog Hami Koç, görevinden ayrıldı. Koç’un yerine genel müdür olarak Kerem Özdemir getirildi.

hami_koc_kerem_ozdemirUzun yıllardan bu yana eğitim sektöründe yönetici olarak görev yapan, sivil toplum kurumlarında aldığı görevlerle eğitim dünyasına katkı sunan Hami Koç, şunları söyledi: “Yönetim Kurulu danışmanı olarak başladığım, son iki yıldır CEO olarak görev yaptığım Doğru Cevap Eğitim Kurumlarındaki mesaimden, yeni Genel Müdür eğitimci Kerem Özdemir’e emaneti devrederek ayrılıyorum. Türkiye’nin ilk ulusal kurs markası olan Doğru Cevap’ın kurucularına, genel merkez ekibine, şube kurucularımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, marka tedarikçilerimize ve bütün çalışanlarımıza, bize destek veren eğitim camiamıza teşekkür ediyorum. Doğru Cevap Eğitim Kurumlarının okulları ve kursları ile ülkemizin bütününde en kaliteli hizmeti veriyor olması, büyümesi en büyük sevincim ve arzumdur. Bütün kalbimle Doğru Cevap ailesine başarılar, mutluluklar diliyorum.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.